Gekke Gerritje oftewel GG producties is de naam van mijn bedrijf. Wie ben ik?

René van Rooij

Geboren in Herpen en op 11-jarige leeftijd verhuisd naar Oss. Opgegroeid met muziek. Ik speel bij o.a. WC EXPERIENCE en treed op met m'n drinkebroeder Hans v Erp als Pap en Pudding. Ook voor studio- en sessiewerk ben ik te boeken. Naast mijn werk als muzikant ontwerp ik voor mezelf én voor anderen o.a. posters, flyers, CD-covers, visitekaartjes, huisstijlen en briefpapier. Ik verzorg deze producties compleet. Ik lever ook bedrukte artikelen en bedrijfskleding variërend van shirts, broeken, petten tot pennen en aanstekers.

Pap en Pudding

Onder de naam Pap en Pudding maak ik samen met compagnon Hans van Erp rond de carnaval de podia in Brabant onveilig. Wij treden op met 'n geluidsband en prikken in op de aanwezige installatie. Facturering geschiedt via GG producties.

WC Experience

De rest van het jaar struin ik in de weekends de feesttenten en festivalpodia af met mijn kornuiten van WC Experience. Dit is mijn belangrijkste bron van inkomsten en gezien 't feit dat er weinig mooier is dan live muziek maken hoop ik dit ook nog heel lang te mogen doen.

Figuratie

In 2011 kwam ik voor 't eerst in contact met de filmwereld. Toen ik hoorde dat er een film over "Donker Oss' zou komen heb ik alles op alles gezet om daar deel van uit te mogen maken. Dankzij regisseur André van Duren gebeurde dat ook. Ik heb dankzij hem gefigureerd samen met Patrick Marcelissen en Heino Ploegmakers als bendelid/muzikant. Ook heb ik samen met Thoraya, Erwin Tiesma en Rob Dogger de figuratie voor deze film mogen coördineren. Dankzij deze film werd ik ook gevraagd (inclusief 'n volle bus Osse figuranten) voor de serie "Van God Los" van BNN. Wie weet zit er nog meer in 't filmvat binnenkort!

Projecten

Projectmatig doe ik ook vaak dingen die ik leuk vind. Bij muziekproducties en onder portfolio kunt u zien wat mij welke zaken mij allemaal bezig houden.

Privé

In mijn vrije tijd ben ik (huis)vader/co-ouder van 2 schatten van kinderen én bonusvader van de schatten van mijn vriendin. Ik hou van lekker eten, schrijven en muziekmaken. Ik schrijf columns voor o.a. De optocht.nl, Kuus Kuus (beiden in 't Brabants dialect) Offline schrijf ik voor 't fanclubblad van WC Experience en Mooi Wark.